Robin Hood

Robin Hood: Početci, snimanje filma započinje 20-og veljače u Dubrovniku

Robin Hood: Početci, prvi u nizu od tri flima započinje sa prvom klapom 20-og veljače na lokacijam u Starom Gradu koje će zamijeniti ulice Nottingham-a u periodu od tri tjedna. Nakon uspješnog pojavljivanja u seriji Igre prijestolja i u Ratovima zvijezda, sigurni smo da je Dubrovnik spreman za svoj prvi Oskar, bar kada je riječ o Hollywood-u i filmskoj industriji. Film će režirati Otto Bathrust a kao jedan of producenata se javlja i Leonardo di Caprio. Sa glumcima poput Jamie-a Foxa i Jamie-a Dorana, ne sumnjamo da je uspjeh filma zagarantiran.

 

Film će se pojaviti na velikim platnima u siječnju 2018. Ovo je još jedna izvrsna promidžba za Dubrovnik koji će učvrstiti svoju poziciju kao hrvatsko najpopularnije odredište. Filmska industrija će pokrenuti i mjesnu ekonomiju budući da je za potrebe filma angažirano 1200 statista. Ponukani uspjehom Dubrovnika u svojoj ulozi idealne filmske lokacije, gradske vlasti su ozbiljno razmatrali o investiranju u filmski studio.

 

Nadajmo se da će Robin Hood biti veliki hit. Iako je promocija Dubrovnika u filmu velika stvar, jednako je važno da se Stari Grad poistovjećuje sa uspjesima, a vjerujemo da je ovaj film zagarantiran uspjeh ako po ičemu onda po svojoj temi, o plemenitom “Princu lopova” koji se bori sa moralnom nepravdom svoga vremena. Zvuči poznato zar ne!

 

Autor: Srđ Portolan Dubrovnik Luxury Travel Spes Estate

Comments

  1. folorentorium

    Good day! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

Leave a Comment